Icons Icons

Vi kommer att prata om diet och livsstil som hjälper kvinnan att upprätthålla balansen i sin kropp.

 

Kvinnans Qigong

De Qigong rörelser vi kommer att lära oss är Nu Zi Qigong som är en speciell form av Qigong för kvinnor och kvinnorelaterade sjukdomar/obalanser. Den är baserad på Traditionell Kinesisk Medicin och framtagen och utvecklad av Dr. Liu Ya Fei för att förbättra funktionen hos den kvinnliga organismen med hänsyn tagen till kvinnans fysiologi och psykologi samt problematik och sjukdomar som kan uppstå under hennes livscykel.
Övningarna uttrycker inre feminin skönhet och kännetecknas av sina böljande rörelser, spontanitet, grace, femininitet och mjukhet. Nu Zi Qigong är bra för dig med; menstruationsproblem, klimakteriebesvär, hormonella besvär, graviditetsproblem, infertilitet, PMS, depression eller ångest. Bröstsjukdomar, gynekologiska besvär mm.

Information om kursen

När: Datum ej fastställt.
Var: Hälsokällan, Sundsvall
Pris: 1 800 kr
Anmälan:

  • Kvinnans Qigong, Nu Zi Qigong
  • Kvinnans fysiologi och hälsa från menstruation till menopaus
  • Meridianlära
  • Kostlära

ANMÄL DITT INTRESSE HÄR

Principen för detta arbete är flexibilitet. ​ Om bäckenet ej är avslappnat kan utgångspunkten för energin ej väckas och ​ vi får inte den naturliga flexibiliteten i kroppen. ​ Allt arbete med energi är beroende av avslappning och flexibilitet överallt.​ Spiralen av energi föds ur detta arbete.

Dr. Liu Yafei