Icons Icons

Jag bjuder in er till denna helgkurs för er egen skull som kvinnor – men även för att ni ska kunna föra kunskapen vidare till era döttrar, vänner, mammor, elever och klienter. Ja, alla kvinnor ni möter och männen också för den delen!

 

Vi kommer att fördjupa kontakten med vår kropp och vårt sinne och du kommer att få verktyg till att hjälpa din kropp till hälsa och balans genom livets olika faser.
Vi kommer att prata om kvinnans fysiologi, från menstruation till menopaus/klimakteriet. Obalanser som kan uppstå under kvinnans livscykler och berörda meridianer.

Vi kommer att prata om diet och livsstil som hjälper kvinnan att upprätthålla balansen i sin kropp.

 

Kvinnans Qigong

De Qigong rörelser vi kommer att lära oss är Nu Zi Qigong som är en speciell form av Qigong för kvinnor och kvinnorelaterade sjukdomar/obalanser. Den är baserad på Traditionell Kinesisk Medicin och framtagen och utvecklad av Dr. Liu Ya Fei för att förbättra funktionen hos den kvinnliga organismen med hänsyn tagen till kvinnans fysiologi och psykologi samt problematik och sjukdomar som kan uppstå under hennes livscykel.

Övningarna uttrycker inre feminin skönhet och kännetecknas av sina böljande rörelser, spontanitet, grace, femininitet och mjukhet. Nu Zi Qigong är bra för dig med; menstruationsproblem, klimakteriebesvär, hormonella besvär, graviditetsproblem, infertilitet, PMS, depression eller ångest. Bröstsjukdomar, gynekologiska besvär mm.

23-24 april

Helgkurs Kvinnans Hälsa

Information om kursen samt anmälan görs här:

Läs mer